προσφορά


αιθρια conservatories
ΑΙΘΡΙΑ
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε κλασικές ή μοντέρνες επεκτάσεις που προσθέτουν στεγασμένο χώρο με φυσικό φωτισμό σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους. Προσφέρονται για τραπεζαρία, καθιστικό, γραφείο ή ατελιέ και συμβάλλουν στην διαμόρφωση ιδιαίτερων όψεων με την ευελιξία σχεδιασμού τους. 
περγκολες αλουμινιου
ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
Το σύστημα πέργκολας αλουμινίου ap7+ περιλαμβάνει προφίλ ηλεκτροστατικής βαφής σε όλες τις αποχρώσεις, δεν απαιτεί συντήρηση και συνδυάζει την ευελιξία σχεδιασμού και εφαρμογής με την κομψότητα. Με την κατάλληλη επιλογή διατομών προσαρμόζεται τόσο σε κλασικές όσο και σε μοντέρνες εφαρμογές.
προσοψεις facades
ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε συστήματα επένδυσης όψεων για την κάλυψη ή την ανακαίνιση κτιρίων με ενεργειακά πετάσματα και εφαρμογή σύγχρονων υλικών και τάσεων.    
διαφωτιστα skylights
SKYLIGHTS
Τα αρχιτεκτονικά συστήματα κάλυψης αιθρίων της DALCON παρέχουν φυσικό φωτισμό, στεγανή κατασκευή και εξαερισμό. Προσαρμόζονται ευέλικτα στις ανάγκες του χώρου και ανταποκρίνονται στις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων.
συρομενες οροφες
ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΟΡΟΦΕΣ
Οι συρόμενες και αναδιπλούμενες οροφές κατασκευάζονται κατά παραγγελία σε όλες τις διαστάσεις και τις αρχιτεκτονικές φόρμες. Τα μηχανικά κινούμενα στοιχεία συγκεντρώνονται στο επιθυμητό σημείο καταλαμβάνοντας τον λιγότερο χώρο και εξασφαλίζουν την χρήση του χώρου όλες τις εποχές.
πισινες πτυσσομενες καλυψεις
ΠΙΣΙΝΕΣ
Η κάλυψη της πισίνας προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και χρήση της όλες τις εποχές του χρόνου. Αξιοποιούμε το 75%-80% της ακτινοβολίας για την θέρμανση ενώ ταυτόχρονα διατηρούμε την πισίνα καθαρή μειώνοντας σημαντικά την ποσότητα χημικών.