Οι προτάσεις μας
(click για να δείτε την λειτουργία)
https://sites.google.com/site/dalcondemo/pisines/DFR.gif?attredirects=0
Αναδιπλούμενη οροφή
https://sites.google.com/site/dalcondemo/pisines/dspc1.gif
Πολυεδρική τηλεσκοπική 
https://sites.google.com/site/dalcondemo/pisines/dspc2.gif
Αψιδωτή τηλεσκοπική 

 

Σύστημα κάλυψης

πισίνας AGORA

 
Το AGORA είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα κάλυψης και προστασίας.

Είναι διαιρούμενο σε άκαμπτα πάνελ αλουμινίου τα οποία συγκεντρώνονται και αποθηκεύονται ηλεκτρικά σε βυθιζόμενο ειδικά διαμορφωμένο χώρο. 
Η αυτόματη ανάπτυξη του καλύμματος δεν απαιτεί οδηγούς κύλισης ενώ με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αντοχής και ακαμψίας, το Agora εγγυάται ένα ασύγκριτο επίπεδο ασφαλείας.
Συγκέντρωση και αποθήκευση

Τα διαιρούμενα τμήματα του καλύμματος συγκεντρώνονται αυτόματα και αποθηκεύονται βυθιζόμενα.

Πρωτοποριακός σχεδιασμός

Το σύστημα αναπτύσσεται και δεν μεταβάλλει το περιβάλλον της πισίνας. Ο επίπεδος σχεδιασμός του προσφέρει μία ιδιαίτερη και διακριτική αισθητική.

Αυτόματη ανάπτυξη

Η λειτουργία του Agora είναι αυτοματοποιημένη Η σχάρα ανυψώνεται αυτόματα, τα άκαμπτα πλαίσια αναπτύσσονται και κυλούν χωρίς οδηγούς.

Αντοχή και ακαμψία

Το συρόμενο σύστημα κάλυψης Agora διακρίνεται για την εξαιρετική του αντοχή. Σε πλήρη ανάπτυξη προστατεύει και εμποδίζει οποιαδήποτε επαφή με την πισίνα.

Πρότυπα ασφαλείας

Το κάλυμμα της Agora συμμορφώνεται με το πρότυπο ασφαλείας NF P90-308 για την πισίνα, σχετικά με τα καλύμματα ασφαλείας και τα παρελκόμενα μέρη τους.

Παραγόμενο στην Γαλλία

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από τον βιομηχανικό όμιλο NextPool, η κάλυψη Agora είναι αποτέλεσμα ενός γαλλικού σχεδιασμού 100%, συνώνυμου με την άριστη ποιότητα κατασκευής.