Σύστημα κάλυψης πισίνας AGORA

αναρτήθηκε στις 27 Μαΐ 2018, 2:20 π.μ. από το χρήστη John Dalas   [ ενημερώθηκε 27 Μαΐ 2018, 2:30 π.μ. ]

paraphoto_agora agora-schemaΝέα συνεργασία της DALCON με τον Γαλλικό όμιλο NEXTPOOL για την αντιπροσώπευση των συστημάτων AGORA
Πρόκειται για ένα πλήρες αυτοματοποιημένο σύστημα κάλυψης το οποίο αναπτύσσεται ηλεκτρικά και αποθηκεύεται βυθιζόμενο διατηρώντας αναλλοίωτο το περιβάλλον της πισίνας.
Συρόμενη οροφή, Μόσχα

αναρτήθηκε στις 25 Μαΐ 2018, 1:32 μ.μ. από το χρήστη John Dalas   [ ενημερώθηκε 27 Μαΐ 2018, 2:42 π.μ. ]

SYROMENH OROFH MOSXA
Τηλεσκοπικά ανοιγόμενη οροφή με 1 σταθερό τμήμα και 2 ηλεκτρικά συρόμενα τοποθετήθηκε από την εταιρεία μας σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην Μόσχα.
Τόσο η επιλογή των υλικών όσο και ο γενικός σχεδιασμός του έργου καλύπτει τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες και τις απαιτήσεις του έργου για χρήση της βεράντας όλες τις εποχές του χρόνου. 
Ενσωματώθηκαν καινοτόμες τεχνολογίες θερμαινόμενων αλεξίσφαιρων υαλοπινάκων ενώ η πλαγιοκάλυψη αποτελείται από ηλεκτρικά πτυσσόμενα υαλοστάσια.

Δείτε περισσότερα στοιχεία εδώ

Επένδυση όψεων επαγγελματικού κτιρίου, Αθήνα

αναρτήθηκε στις 19 Μαΐ 2018, 4:01 π.μ. από το χρήστη John Dalas   [ ενημερώθηκε 5 Οκτ 2020, 6:37 π.μ. ]
Ολοκληρώθηκε από την εταιρεία μας, η επένδυση όψεων σε επαγγελματικό κτίριο επί της Βασ. Σοφίας, Αθήνα. Η αλλαγή χρήσης του κτιρίου από multiplex cinema σε κτίριο γραφείων και καταστημάτων απαιτούσε την αναμόρφωση της όψης και την εξασφάλιση φυσικού φωτισμού. Στα πλαίσια της εργολαβίας μας διεκπεραιώσαμε τα παρακάτω:

Επενδύσεις όψεων & κλιμακοστασίων

Εγκατάσταση διαφώτιστης ηλεκτρικά συρόμενης οροφής για το κεντρικό αίθριο.

Διαφανείς στεγάσεις κλιμακοστασίων

Υαλοστάσιο κεντρικής εισόδου

Εσωτερικές διακοσμητικές εφαρμογές

Η φέρουσα μεταλλική κατασκευή των αρχιτεκτονικών προεξοχών είναι από γαλβανισμένο χάλυβα ενώ για την επένδυση της τοποθετήθηκαν πάνελ αλουμινίου σε απομίμηση ξύλου. Τα νέα φατνώματα της όψης φέρουν εφελκυόμενα ανοξείδωτα πλέγματα σε ύψος 8,00m με εξαρτήματα σημειακής στήριξης.
Για την περιμετρική επένδυση των κλιμακοστασίων χρησιμοποιήθηκαν προφίλ αλουμινίου τετραγωνικής διατομής 120x120mm σε απόσταση 12cm μεταξύ τους συνδεδεμένα και αναρτημένα με εσωτερικούς συνδέσμους .
Η διαφανής στέγαση των κλιμακοστασίων αποτελείται από άθραυστα συμπαγή πολυκαρβονικά φύλλα σε αψιδωτή κατασκευή με σύστημα στήριξης W50 της Brokelmann.
Για την τηλεσκοπικά ανοιγόμενη οροφή του κεντρικού αιθρίου μήκους 48m τοποθετήθηκαν 5 ηλεκτρικά συρόμενες αψίδες με πλευρική υπερύψωση και προβαλλόμενους φεγγίτες εξαερισμού.  


 
  

Νέα σειρά garage

αναρτήθηκε στις 30 Απρ 2018, 10:12 μ.μ. από το χρήστη John Dalas   [ ενημερώθηκε 30 Απρ 2018, 10:13 μ.μ. ]

stegastra garageΝέα σχέδια στεγάστρων garage συνδυάζουν την ανθεκτική κατασκευή με το σύγχρονο design. Αποτελούνται από φέροντα μεταλλικά στοιχεία με επένδυση δοκών αλουμινίου σε χρώμα ξύλου. Δείτε περισσότερα 

ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ BAR

αναρτήθηκε στις 27 Απρ 2018, 3:27 π.μ. από το χρήστη John Dalas   [ ενημερώθηκε 9 Σεπ 2018, 12:19 π.μ. ]


Η συγκεκριμένη πρόταση καλύπτει την ανάγκη υπαίθριου bar για ξενοδοχειακό συγκρότημα δίπλα στην θάλασσα.
Πρόκειται για κατασκευή αλουμινίου με κάλυψη από ελαφριά και σύγχρονα υλικά, πλήρως υδατοστεγανή και χωρίς ανάγκη συντήρησης. Οι εξωτερικές πλευρές επενδύονται με προφίλ αλουμινίου σε απόσταση 4cm μεταξύ τους δίνοντας την ιδιαίτερη και μοντέρνα αισθητική των πτυχώσεων. 
Οι χρωματικοί συνδυασμοί έχουν επιλεγεί σε συμφωνία με το περιβάλλον και την υπόλοιπη μονάδα, ενώ το υπερυψωμένο πάτωμα με το συνθετικό deck διαχωρίζει και αναδεικνύει το νέο σημείο εξυπηρέτησης. 

Δείτε τον κατάλογο online
Δείτε τον κατάλογο online

Lindos Princess Hotel , Ρόδος - Κάλυψη πισίνας

αναρτήθηκε στις 21 Ιαν 2014, 3:07 π.μ. από το χρήστη John Dalas   [ ενημερώθηκε 21 Ιαν 2014, 3:08 π.μ. ]


Επεκτάσεις με φυσικό φωτισμό

Σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις για επαγγελματικούς χώρους 

 Η DALCON αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή διαφώτιστων καλύψεων, ανοιγόμενων οροφών και προσόψεων σε επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες. Οι λύσεις μας περιλαμβάνουν επεκτάσεις και στεγάσεις από σύγχρονα υλικά, υψηλή ποιότητα, αισθητική, με σεβασμό στον πελάτη και στο υπάρχον κτιριακό περιβάλλον .

Θα χαρούμε να σας επισκεφθούμε και να εντοπίσουμε μαζί λειτουργικές και σύγχρονες λύσεις για τις ανάγκες του χώρου σας.

www.dalcon.eu

Copyright © 2014 DALCON, All rights reserved.

1-6 of 6