Καλώς ήρθατε!     

 Η DALCON εξειδικεύεται στην προσφορά εκλεπτυσμένων και λειτουργικών λύσεων για καλύψεις αιθρίων και διαφώτιστες κατασκευές. 
    Με άποψη στον σχεδιασμό και τεχνογνωσία αναζητούμε συνεχώς λύσεις στις ανάγκες του σύγχρονου κτιρίου και εμπιστευόμαστε το έργο μας στα μόνιμα και απόλυτα εξειδικευμένα συνεργεία μας που σέβονται το έργο τους και τον πελάτη.
    Το ήθος , ο επαγγελματισμός και η αισθητική αποτέλεσαν τις βασικές αρχές στην εικοσαετή πορεία μας και τον κύριο άξονα της συνεχούς προσπάθειας μας για ανάπτυξη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ως μέλος του PADO Group και σε συνεργασία με αξιόπιστους συνεργάτες εμπλουτίζουμε πλέον τα έργα μας με υπηρεσίες στο ευρύτερο φάσμα της κατασκευής. 
    Η αδιάκοπη έρευνα για πρωτότυπες λύσεις και η ευαισθησία στις ανάγκες του πελάτη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας. Η υπευθυνότητα, η δημιουργικότητα, η ποιότητα,η αισθητική και ο σεβασμός του περιβάλλοντος συνεργάζονται ισότιμα σε όλα μας τα έργα, προκειμένου να αποτελούμε την διαφορά στο ανταγωνιστικό πεδίο των κατασκευών.
    Ευελπιστούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την οικιστική ανάπτυξη με την χρήση φιλικού προς το περιβάλλον σχεδιασμού και υλικών. Στόχος μας είναι να γίνουμε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην παροχή καινοτόμων λύσεων και με γνώμονα την αφοσίωση και σταθερότητα μας να καταστήσουμε την εταιρεία μας ηγέτιδα κατασκευαστική και εμπορική επιχείρηση.

προσφορά